O nama

Gde se nalazimo?

International Language & Computer Science School – “Provida Futuri”

Škola stranih jezika i kompjutera

Umesto da vam na početku objasnimo kako smo stručni, najbolji, ekstremno posvećeni radu itd. (a jesmo) dozvolite nam da vam prezentujem ovu školu na malo drugačiji način...

Ovu školu je osnovala Vera Kirćanski i kreirala jednu lepu i organizovanu ustanovu u kojoj deca i odrasli mogu da uče Engleski jezik. Imamo akreditacije, imamo učionice i profesore, ali najvažnije još uvek imamo dovoljno ljubavi prema ovom poslu da svaki dan ustanemo iz kreveta i radimo najbolje što umemo. U ovoj školi predaju naši prijatelji i uz njihovu veliku i nesebičnu pomoć omogućavamo svakom đaku da što lakše i lepše stekne nova znanja.

Škola je za svoj rad i doprinos obrazovanju 2001. godine nagrađena kao najbolja intelektualna institucija od strane Udruženja Samostalnh Privrednika Zrenjaninskog Regiona. Veoma smo ponosni na sopstvenu biblioteku knjiga, audio i video materijala na engleskom jeziku koja broji više od 2000 naslova .Od 2004 škola poseduje i sopstvenu audio laboratoriju.

Škola je akreditovani agent za: Select School - St Andrews School - Kings School sa kojim organizuje letnje kurseve u Britaniji po najpovoljnijim cenama. Nastava je bazirana na metodama svetski poznatih izdavača Macmillan HeinemannCambridge University PressOxford i vrši za sve nivoe od početnih do naprednih (beginner - advanced).

Vredno pomene je da naši najmlađi đaci imaju samo 4 godine.

31.05.2008. škola postaje akreditovani ispitni centar Londonske privredne komore (LCCI), da bi 21.06.2008 bio održan prvi ispitni rok.